Kérdése van? Hívjon minket!

 Budapesti üzlet: 0670 419 8584 

Kunszentmártoni üzlet: 0670 555 5290

Bemutatkozás

Mandula András vagyok.

Húsz éve foglalkozom, melegburkolati termékekkel és a melegburkolással. A jól ismert, Diego kereskedelmi hálózatnál kezdtem pályafutásomat, mint értékesítő tanultam meg a szakmát. Később, mint kivetelező kamatoztattam tudásomat.

Referenciáim közé tartozik számos intézmény, és magánlakás laminált padlóval, padllószőnyeggel és pvc padlóval történt burkolása.

Továbbfejlődésem érdekében, a piaci igények figyelembe vételével, szükségesnek éreztem, egy saját vállalkozás létrehozását.

Kizárólag minőségi anyagok forgalmazásával, és ezek beépítésével kezdtem foglalkozni.                                         A laminált padló esetében, az ausztriai Kaindl, a német Classen és a svájci, KronoSwiss gyártó cég  melett döntöttem, és nem csalódtam.

A padlószőnyegnél a belga Balta cég, ami a minőséget tükrözi ma, a magyar piacon.

Üzleti palettámat bővítve,  beltéri ajtókkal, valamint, műanyag ablakokkal, redőnyökkel, és bejárati ajtók értékesítésével is foglalkozom.

Egyik fő profilom lépcsők, szőnyeggel való burkolása. Büszkén állíthatom, több száz lépcső burkolásán vagyok túl. Áraimat úgy alakítottam ki, hogy minden vásárló számára elérhető legyen, aki szép burkolatot szeretne, a lépcső típusától függetlenül.

A szakma szeretete , és a sok éves tapasztalat segíti értékesítői és kivitelezői munkámat, valamint a felmerülő problémák, megfelelő megoldását.

Szeretettel várom, már meglévő és leendő ügyfeleim jelentkezését!

Tisztelettel: Mandula András